tisdag 14 januari 2014

Tja, LÄGET?

Hej! Nu har jag tänkt att jag ska börja skriva igen. Jag ska berätta nu vad jag gjort under tiden jag inte skrivit. Nå på lördag var jag på fotboll och det var kul, sen på kvällen minns jag inte. Jag tror jag var ute. På söndag chillade jag. På måndag börja skolan och när jag kom hem åt jag sen var jag ute med Elin S vid abc. På tisdag så var jag på zumba först och sen väntade jag på att innebandy som pappa och Jimmy var på skulle sluta och då var jag vid abc och skolan. Idag har jag inte gjort så mycket. 
Tittat film, ätit mat, chillat och ska KANSKE med Jennifer och skrinna. Det ska bli kul om hon får. 
Nu så sriver jag på bloggen och har tråkigt. Det var därför jag tänkte på bloggen. Tycker ni inte om min blogg eller gör ni det? KOMMENTERA!! <3 Ni vet inte hur glad jag blir då ni kommenterar. Men nu ska jag typ chilla och se ännu mera film medan jag väntar på att Jennifer ska ringa upp. 
Hon är en av mina BÄSTA VÄNNER <3 Elin Granlund är andra också har jag några andra i skolan också som Nikita, Emilia, Fatime och Elin bland annat :) Ni vet inte HUR GLAD JAG BLIR när ni läser eller kommenterar på min blogg! :) Skulle vilja krama sönder er. Men det kan jag ju inte :=)
Men nu ska jag fara (titta på facebook) så hejdåå! :) <3 

DÅLIG bild! VET!! 

2 kommentarer:

  1. NAAWWWW BÄSTA NESSA!!! SAKAR DIN SÅ OTROLIGT MYKI!"!!! ♥ ♥

    SvaraRadera
  2. :*** <3 <3 <3 SAKNAR DIG MER EN OTROLIGT MESTASTE I HELA VÄRLDEN!!!!! <3 <3<3

    SvaraRadera